おぼえた日記

2021年9月29日(水)

September 29,2021

昨日の日記をコピペして追記して「おぼえた日記を公開」ボタンを押すと

403 ERROR
The request could not be satisfied.
Request blocked. We can't connect to the server for this app or website at this time. There might be too much traffic or a configuration error. Try again later, or contact the app or website owner.
If you provide content to customers through CloudFront, you can find steps to troubleshoot and help prevent this error by reviewing the CloudFront documentation.

というエラーが出ました。昨日も出ました。調べてみるとPCに問題はなさそううです。「サイト運営者に問い合わせしてみましょう」とあったので、とりあえず
ゴガクルに問い合わせしてみました。



I don't know why I couldn't upload yesterday's diary. I put yesterday's diary on below. I watched new TV English learning program by Ohnishi-Sensei. It was good review. I definitely keep watching it.

短い文章を直にタイプして「おぼえた日記を公開」ボタンを押すと保存できるんです。変でしょ?しかし、これだと万が一ボタンを押してエラーになったときに日記が消えちゃうじゃないですか?悔しい思いを経験しているので、基本書いた日記はボタン押す前にコピーしておくんですけど、それをすると上のエラーが出るんです。気持ち悪い。

 I tried pasting yesterday's diary many times, but I couldn't. I'm sorry to tell a fun story. To make a long story short, I taught how to prepare karaage to my younger daughter for supper yesterday. But, she misunderstood my expression. It was not good how to tell. We ate very salty karaage last night.

peko さん
Oh, she sprinckled too much salt on the chicken, right? She'll do better next time. Every failure is a stepping stone to success.
2021年9月30日 11時36分
ゴガクルのサイトに問題があるのでしょうか??
今のところ、私には問題がありませんが、上手く入力できるようになると良いですね。

とりあえず唐揚げを作ったことを、褒めてあげることが上達への第一歩だと思います。
2021年9月30日 10時02分
shaberitai さん
今までと、何処がどう違うのか、、分からないです、
もし私がこういうことになったら対処の仕方が分からないです、困ります!

次女さんがお一人で唐揚げに挑戦したのでしょうか? そばにいれば分かりやすいですけどね、、。

2021年9月30日 7時24分
コメント欄は語学を学ぶみなさんの情報共有の場です。
公序良俗に反するもの、企業の宣伝、個人情報は記載しないでください。
※コメントするにはログインが必要です。
※コメントを削除するにはこちらをご覧ください。
送信

あやこさんを
フォロー中のユーザ


この日おぼえたフレーズ

おぼえたフレーズはありません。

あやこさんの
カレンダー

あやこさんの
マイページ

???